Magunkról

..

A Sportmegoldások és koncepciója egy ötlet folytán jött létre, amolyan hiánypótlás a sport világában. Már az ötlet is egyedi volt, olyannyira, hogy nem csak Magyarországon, de a világviszonylatban is azzá vált.

A portál szerzői habár napi szinten sok órát töltenek a fejlesztéssel, hogy minél több sportos információval tudják kiszolgálni az ország lakosságát és sportklubjait, mindezt szabadidejük feláldozásával, mindenféle juttatás nélkül teszik, amolyan önszorgalomból, magáért a sportért.

Szeretnénk azt hinni, hogy amit csinálunk az jó, arra szükség van, hogy az információkkal sok-sok sportban dolgozónak, maguknak a kluboknak, a sportszeretőknek segíteni tudunk. Szeretnénk azt hinni, hogy nem hiába áldozzuk fel szabadidőnket, támogatva és folyamatosan fejlesztve a tartalmat.

Szeretnénk azt hinni, hogy érdemes csinálnunk.

.

1996 óta dolgozunk és ténykedünk a sport világában, immáron sok-sok tapasztalattal, saját szervezésű táborokkal és versenyekkel a hátunk mögött.

Csapatunkat elismert gazdasági és pénzügyi szakemberek, ex sportolók, egyben sikeres sportvezetők és edzők alkotják, akik főleg az utánpótlás terén értek el nagyszerű sikereket úgy a hazai, mint a nemzetközi színtéren.

Célunk a sportolók, az egyesületek és a sportért dolgozók segítése támogatása. Ezen belül is kiemelt szerepet betöltve az utánpótlás, a gyerekek, az utánpótlás edzők. Sajnos nagy dolgokra a sportmegoldások se képes, de mindent megteszünk hogy sok-sok apró segítséggel előremozdítsuk eredményeiket, sportpályafutásukat.

.

Az egyik legfontosabb projektünk a “Sportklub  adatbázis”.

  • A sportolni vágyók, a leendő sportos szülők megkereshetik és kiválaszthatják azokat a sportágakat és klubokat, melyet maguknak vagy gyermeküknek szánnak. Informálódhatnak hogy egyáltalán mik a lehetőségeik, hol fogadják őket szívesen.

.

Egy sportoló életében az egyik legfontosabb állomás a felkészülés.

  • Szeretnénk segítséget nyújtani Önöknek, a sportegyesületeknek, utánpótlás csapatoknak azzal, hogy megfelelő edzőtáborhelyszínt ajánlunk tervezett programjaikhoz. Az ország legmegfelelőbb helyszíneit kínáljuk elképzeléseiknek partnereink segítségével, hogy sikeresen feltudjanak készülni a közelgő versenyekre, megmérettetésekre….

Megjelenést, bemutatkozási lehetőséget biztosítunk a kluboknak, vezetőiknek, edzőiknek. Bemutathatják eddigi pályafutásukat, főbb eredményeiket és jövőbeni céljaikat, egyben népszerűsítve is magukat.

.

További célunk, hogy megoldásainkkal, publikációkkal, hasznos információkkal elősegítsük a klubok, vezetőik, sportolók fejlődését, előremenetelét, népszerűsítsük őket.  Információkat nyújtsunk az érdeklődőknek, weboldalunk látogatóinak, segítsük őket a tájékozódásban.

.

.

Sportmegoldások Team