Magunkról

1996 óta dolgozunk és ténykedünk a sport világában, immáron sok-sok tapasztalattal, saját szervezésű táborokkal és versenyekkel a hátunk mögött.

Csapatunkat elismert gazdasági és pénzügyi szakemberek, egyben sikeres sportvezetők és edzők alkotják, akik főleg az utánpótlás terén értek el nagyszerű sikereket úgy a hazai, mint a nemzetközi színtéren.

Célunk a sportolók, az egyesületek és a sportért dolgozók segítése támogatása. Ezen belül is kiemelt szerepet betöltve az utánpótlás, a gyerekek, az utánpótlás edzők. Sajnos nagy dolgokra a sportmegoldások se képes, de mindent megteszünk hogy sok-sok apró segítséggel előremozdítsuk eredményeiket, sportpályafutásukat.

.

Egy sportoló életében az egyik legfontosabb állomás a felkészülés.

Szeretnénk segítséget nyújtani Önöknek, a sportegyesületeknek, utánpótlás csapatoknak azzal, hogy megfelelő edzőtáborhelyszínt ajánlunk tervezett programjaikhoz. Az ország legmegfelelőbb helyszíneit kínáljuk elképzeléseiknek partnereink segítségével, hogy sikeresen feltudjanak készülni a közelgő versenyekre, megmérettetésekre….

Megjelenést, bemutatkozási lehetőséget biztosítunk a kluboknak, vezetőiknek, edzőiknek. Bemutathatják eddigi pályafutásukat, főbb eredményeiket és jövőbeni céljaikat, egyben népszerűsítve is magukat.

Sportklub adatbázisunkban összegyűjtjük azokat a klubokat, melyek örömmel fogadnak leendő sportolókat, legyen az egy kezdő utánpótláskorú kisgyerek aki sportolni szeretne, akár profi versenyző szeretne lenni. Vagy olyan klubokat, akik a felnőtteknek biztosítanak csupán mozgási, netán versenyzési lehetőséget.

.

További célunk, hogy megoldásainkkal, publikációkkal, hasznos információkkal elősegítsük a klubok, vezetőik, sportolók fejlődését, előremenetelét, népszerűsítsük őket.  Információkat nyújtsunk az érdeklődőknek, weboldalunk látogatóinak, segítsük őket a tájékozódásban.

.

.

Sportmegoldások Team