Sportklub regisztráció

 

Sportklub regisztráció

 

Magyar sportegyesületek regisztrációs oldala.

A regisztráció minden sportegyesület és szakosztály számára ingyenes !

Tegyünk közösen a magyar sportért, a leendő sportoló gyermekekért és felnőttekért.

Ha Ön sportegyesületi vezető, edző, a regisztrációval elősegíti azt, hogy azok is megtalálják klubjukat, akik nem direkt Önöket, sőt akik nem direkt sportágukat keresik….. legyen az akár leendő sportoló kisgyerek sportágválasztás előtt, vagy már felnőtt aki szabadidejében aktívan mozogni, sportolni szeretne. De akár egyesület és szponzor is egymásra találhat.

 

Regisztráció útmutató:  A klub elnöke, szakosztály vezetője, de az edző is megteheti a regisztrációt.

  • Az egyesület vezetőjének nevéhez az elnök nevét kell beírni. 
  • A klub email címéhez és telefonszámához célszerű az edzőét beírni, vagy azét a személyét, aki tartja a kapcsolatot az emberekkel…. őt fogják hívni, neki fognak írni levelet az érdeklődők.

 

Regisztrációval kapcsolatos információk

  1. Az adatvédelmi törvények hivatkozva kérjük, hogy az “egyesület, klubvezető neve” mezőbe a klub hivatalos képviselőjének nevét írják be.
  2. A * (csillaggal) jelölt részek kitöltése kötelező, így a megadott adatok láthatóak lesznek mindenki számára. A regisztrációval hozzájárul a megadott adatok és információk megjelenéséhez.
  3. Telefonszámot nem kötelező megadni, csak javasolt a személyes elérhetőség szempontjából, aki megadja, mindenki számára látható lesz.
  4. A klub weboldalának címét abban az esetben tudjuk megjelentetni, ha weboldalukról viszont linket helyeznek ki a sportmegoldasok.hu oldalunkra irányítva.

 

Sportklub regisztráció