Sportklub regisztráció

 

Regisztráció

Regisztrálja sportegyesületét Ön is Magyarország egyetlen sportklub adatbázisába, ahol a sportolni vágyók szabadon keresgélhetnek, választhatnak klubot gyermekük, unokájuk, vagy saját maguk részére.

 

Hogy mi szükség van erre ? 

Mint mindenki, mi is, Önök is az interneten keresgélnek mielőtt útnak indulnának, akár egy televíziót is vásárolni.

A sportolni vágyók is így tesznek, megnézik egyáltalán milyen sportolási lehetőségek vannak helyben vagy a környéken. A kezdő sportos szülők meg főleg, mikor gyermeküknek keresnek lehetőséget, hogy egyáltalán milyen sportágak jöhetnek szóba, lehetőleg helyben.  Hiába van a következő sarkon egy másik klub, az Ön címét írják be a GPS-be, Önt hívják és Önnek írnak, csupán mert Önt találták meg, és Ön az aki örömmel fogadja is a sportolni vágyókat.

A regisztráló megkapja a “Bevezetés a kis magyar sportpornográfiába” című mű fejezeteit, melyek soha nem kerültek publikálásra….. tőlünk, Önnek,    (Csak regisztrál klubok olvashatják)

 

Regisztráció útmutató:  A klub elnöke, szakosztály vezetője, de az edző is megteheti a regisztrációt.

  • Az egyesület vezetőjének nevéhez az elnök nevét kell beírni. 
  • A klub email címéhez és telefonszámához célszerű az edzőét beírni, vagy azét a személyét, aki tartja a kapcsolatot az emberekkel…. őt fogják hívni, neki fognak írni levelet az érdeklődők.

 

Regisztrációval kapcsolatos információk

  1. Az adatvédelmi törvények hivatkozva kérjük, hogy az “egyesület, klubvezető neve” mezőbe a klub hivatalos képviselőjének nevét írják be.
  2. A * (csillaggal) jelölt részek kitöltése kötelező, így a megadott adatok láthatóak lesznek mindenki számára. A regisztrációval hozzájárul a megadott adatok és információk megjelenéséhez.
  3. Telefonszámot nem kötelező megadni, csak javasolt a személyes elérhetőség szempontjából, aki megadja, mindenki számára látható lesz.
  4. A klub weboldalának címét abban az esetben tudjuk megjelentetni, ha weboldalukról viszont linket helyeznek ki a sportmegoldasok.hu oldalunkra irányítva.

 

Sportklub regisztráció