Sportklub regisztráció

 

Regisztrálja sportegyesületét Ön is Magyarország egyetlen sportklub adatbázisába, ahol a sportolni vágyók szabadon keresgélhetnek, választhatnak klubot gyermekük vagy saját maguk részére.

 

Milyen előnyökkel jár a regisztráció ?

  • Korunk elsődleges információ keresője maga az internet. A legelső gondolatunk ha információra van szükségünk az az, majd az interneten megnézzük. Ha szeretné hogy akár csak a közvetlen környezete is tudjon sport tevékenységükről, eredményeikről, a legfontosabb a megjelenés.
  • Nagyon sok esetben előfordult már, hogy egy pl. akár kisebb városban is, az érdekeltek nem csak azt nem tudták hol és mikor lehet egy adott sportágat űzni, hanem azt sem, hogy egyáltalán működik a településen olyan sportklub. Így viszont aki keres, az találni is fog.
  • Éppen a fentiek apropóján, az a szülő aki sportolásra szánja gyermekék, vagy akár saját maga is sportolni szeretne, könnyebben eltudja dönteni hová szeretné járatni gyermekét. Legfőképpen olyan klubhoz mely nyilvános, ahol várják a szülőket és csemetéiket, vagy mely inkább egy zárt közösség.
  • Nagy előnye, hogy egy adott településen látható, hogy mely sportágak működnek egyáltalán.
  • Akik pedig utánpótlással is foglalkoznak, örömmel várják a kezdő kis sportolókat, betudnak mutatkozni, eredményeiket és céljaikat megismertetni, így könnyebbé teszik a sportág választást a szülőknek és gyerekeiknek.

Sok-sok érvet felsorolhatnánk még, de a legfontosabb az az, hogy amelyik sportklub szeretettel várja a gyerekeket vagy akár a felnőtteket is, azt így ezúton is megtalálják a sport, a sportolás iránt érdeklődők.

Regisztrációval kapcsolatos információk

  1. Az adatvédelmi törvények hivatkozva kérjük, hogy az “egyesület, klubvezető neve” mezőbe a klub hivatalos képviselőjének nevét írják be.
  2. A * (csillaggal) jelölt részek kitöltése kötelező, így a megadott adatok láthatóak lesznek mindenki számára. A regisztrációval hozzájárul a megadott adatok és információk megjelenéséhez.
  3. Telefonszámot nem kötelező megadni, csak javasolt a személyes elérhetőség szempontjából, aki megadja, mindenki számára látható lesz.
  4. A klub weboldalának címét abban az esetben tudjuk megjelentetni, ha weboldalukról viszont linket helyeznek ki a sportmegoldasok.hu oldalunkra irányítva.

 

Sportklub regisztráció