Segédletek tárháza

.

 

SEGÉDLETEK TÁRHÁZA

 

Segédletek, minták, dokumentumok….

Összegyűjtöttük sportversenyek, események rendezőinek letölthető formában azokat a segédanyagokat, melyek szükségesek versenyek lebonyolításához, dokumentálásához, jegyzőkönyvezéséhez. Továbbá több olyan anyagot és elérhetővé tettünk, melyek használata szükséges a sport berkein belül.

 

.

KIESÉSES TÁBLÁK

Rákattintva letölthetők a táblák Excel formátumban, sőt szerkeszthetők is akár….. versenyen számítógépről azonnal használhatók. (Igényes kivitel)

Bármelyik sportágban használhatóak.

 

32-64-es kieséses jellegű főtábla Vigaszágas visszajátszós tábla 32-es vigaszágas tábla
.
Kieséses jellegű 32-64-es tábla, melyet 32-es főtábla és 32-es vigaszág, vagy akár 64-es főtáblának is lehet használni együttesen. 16-os főtábla, ahonnan a körönkénti kiesők a vigaszágra kerülnek, akik akár a verseny döntőéig is eljuthatnak kiesésük ellenére. 32-es kieséses főtábla vigaszággal.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

16-os vigaszágas tábla 8-as vigaszágas tábla 32-es kieséses főtábla
.
16-os kieséses főtábla vigaszággal. 8-as kieséses főtábla vigaszággal. 32-es egyenes kiesés főtábla

____________________________________________________________________________________________________________________________________

16-os kieséses főtábla 8-as kieséses főtábla
.
16-os egyenes kieséses főtábla 8-as egyenes kieséses főtábla

 

.

CSOPORT TÁBLÁK

A csoport táblák Excel formátumban, sőt szerkeszthetők is akár….. versenyen számítógépről azonnal használhatók. (Igényes, praktikus kivitel)

Bármelyik sportágban használhatóak.

 

3 fős tábla 4 fős tábla 5 fős tábla
.
3 fős csoport tábla 4 fős csoport tábla 5 fős csoport tábla

__________________________________________________________________________________________________________________________________

3-6 fős Darts tábla
.
Speciális 3-6 fős darts, részletesen kidolgozott csoport tábla. 3-tól 6 főig lehet használni.

 

A mérkőzések lejátszásának sorrendjei a csoportokon belül. Így gyorsan, várakozás mentesen, bonyodalmak nélkül játszhatók le a mérkőzések.

 

.

EGYÉB DOKUMENTUMOK

 

Sportegyesületi meghatalmazás. A minta egy küldött közgyűlési meghatalmazás, de a szöveget átírva más egyesületi célra is használható.

 

Egy sportszerződés, mely minta történetesen futballra szól, de átírva a sportágat, bármely más sportágban is használható.

 

A gyerekek, versenyzők iskolából való kikérése, versenyekre, edzőtáborokra….. (iskolák által elfogadott.)