spacerSportmegoldások

  1

  

1

 

 

1
1
header
navigation
Regisztráció

                     Regisztrálja egyesületét, klubját, szakosztályát adatbázisunkba hogy megtalálják Önöket a sportolni vágyók, leendő bajnokaink.

                            Kérjük mindazon egyesületeket klubokat akik weboldallal rendelkeznek, és hasznosnak találják weboldalunkat, érdemesnek arra hogy másokkal is megismertessék, hogy a kölcsönösség jegyében tegyék ki a Sportmegoldások lógóját oldalukra.

                           Kérjük ezt azért hogy az információk minél több emberhez eljussanak. Mi Önökért dolgozunk hogy minden érdeklődő megtalálja egyesületüket, hírül adjuk eredményeiket, a lehető legtöbb sportrajongóhoz eljuttassuk hírüket hogy ne csak a szűk környezetük, hanem az egész ország megbecsülését kivívják.

                 Természetesen viszonozzuk a szívességet, a regisztrációt átjárhatóvá tesszük weboldalukra hogy még több, és részletes információhoz jussanak az érdeklődők. Ha a Sportmegoldásokat minél többen megtalálnak a világhálón, velünk együtt egyesületüket is.

                          Közös a célunk, fogjunk össze közösen a mégnagyobb sikerek eléréséhez.

 

footer
Sportegyesület, klub regisztráció
 

Célunk hogy felépítsük az ország legnagyobb adatbázisát. Mindezt azért hogy az egyesületeket, szakosztályokat könnyen megtalálják, a sportolni vágyók, a gyerekek kitudják választani a nekik legközelebb eső, legmegfelelőbb egyesületet ahol sportolhatnak. Regisztrációddal bemutathatod egyesületed, szakosztályod, annak eredményeit, céljait, felkeltve a klub iránti érdeklődést.

Sajnos nagyon sok tehetséges gyerek elkallódik mert nem hallottak a közelükben működő szakosztályról, így vagy más sportágat választanak amibe kevésbé mutatkozik meg tehetségük, vagy feladva a keresést más irányba indulnak. Közös érdekünk hogy ez ne így legyen.

A * jelölt adatok a spamek és egyéb kéretlen levelek elkerülése végett nem publikusak.

A regisztráció során csak azokat az adatokat visszük fel adatbázisunkba melyeket kitöltesz az űrlapon, de hogy az érdeklődők elérjenek célszerű minden adatot megadni. ( Kérjük olvasd el a lap alján található információkat )

 

Regisztrációs űrlap
Egyesület, klub neve:
* E-mail címe:
Sportág megnevezése:
Vezető neve:
* Email címe:
Telefonszáma:
Bajnoki osztály:
Edzések helye, címe:
Edzések időpontjai:
Sportolói összetétel: Felnőtt
Utánpótlás
Mindkettő
Egyesületi bemutató, célkitűzések:

Köszönjük regisztrációdat.

Keresőszavak: országos, sport, információ, központ, edzőtáborok, sporttáborok, sporthírek, sportegyesület adatbázis, sportklub adatbázis, webáruház adatbázis, gyűjtemény, élő eredmények, regisztráció, hírlevél, sporttanulmány, edzőtábor helyszínek, sportági bemutatók, publikációk, szövetségek, pályázatok, sportfórum, sportágak, sportmegoldások, táborozás, táborok, nyári táborok, erdei iskolák, nyaralás, edzések, helyszínek

footer
Információ

 

Sportmegoldások.hu  Országos Sport-Információs Site

A regisztráció során megadott adatok nem automatikusan, hanem a hibák elkerülése végett kézi feltöltéssel kerülnek adatbázisunkba, melyek 24, maximum 48 órán belül weboldalunkon is megtalálható lesz a nagyközönség számára.

A regisztráció során megadott weboldal címet, átkattintási lehetőséget csak akkor van lehetőségünk az adatbázisban szerepeltetni, ha a klub vagy egyesület weboldalán a Sportmegoldások egyik lógója szerepel.

Ha a regisztrációkor megadott adatok a későbbiekben változnak, vagy szeretnéd töröltetni a klubot adatbázisunkból, az alábbi email címen teheted meg a módosításokat.

sportmegoldasok@gmail.com


Vissza a főoldalra

 

Országos Sport Információs Központ - Sportmegoldások / Edzőtáborok   Országos Sport Információs Központ - Sportmegoldások / Edzőtáborok    Országos Sport Információs Központ - Sportmegoldások / Edzőtáborok

 Országos Sport Információs Központ - Sportmegoldások / Edzőtáborok   Országos Sport Információs Központ - Sportmegoldások / Edzőtáborok

 Országos Sport Információs Központ - Sportmegoldások / Edzőtáborok   

Országos Sport Információs Központ - Sportmegoldások / Edzőtáborok

 

footer
Adatbázisok
 

 

footer
Hírlevél

 

 Hírlevelünkre, és a Bevetés a Kis Magyar sportpornográfiába című sorozatunkra főoldalunkon tudsz feliratkozni.

footer
Edzőtábor helyszínkereső
Asztalitenisz                                         Atlétika                                                  Kézilabda                                               Kosárlabda                                            Küzdősportok                                       Röplabda                                               Labdarúgás                                           Tánc                                                        Tollaslabda                                            Vízi sportágak                                      Egyéb sportágak

footer

Copyright © 1994 - 2008  Sportmegoldások.hu  Minden jog fenntartva!

  Fejlesztette: Megoldások Team                                                                                                            Telefon: 0620/5303-402        Email: sportmegoldasok@gmail.com
                                                                                                                                                                                                           SPORTMEGOLDÁSOK.HU