spacerSportmegoldások

  1

  

1

 

 

1
1
header
navigation
Panaszláda.....

                               Küldje tovább az oldalt ismerőseinek, barátainak, klub vagy sporttársainak az alábbi gombra  kattintva.

 Küldés e-mailben

                    

LÁDANYITÁS

 

footer

 

 

 

 

Panaszláda .....

 

Panaszláda, avagy hadüzenet a sport prostituáltjainak

 

Rovatunkat a sport tisztaságának, az írott és íratlan szabályok betartásának, betartatásának szenteljük.

Olyan beszámolókat, leírásokat várunk, legyen akár vezető, sportoló, vagy szurkoló, melyek túlhaladva a megengedett kereteken, a tisztaságon, bosszankodásra vagy rosszallásra adnak és adtak okot.

A Sportmegoldások felvállalja a beküldők helyett a leírások által bekövetkező népszerűtlenséget egyes személyek, vezetők, rendezők szemében.

Tesszük mindezt azért, hogy felhívjuk a figyelmet a sport fogalmának tisztaságára, a fair play szellemére.

A fair play sokkal több, mint sportszerű játék. A fair play a szabályok és egymás tisztelete. Ideje, hogy a sportban is mindenki betartsa a játékszabályokat.

A fair play fogalmaink szerint azt jelenti, hogy a játékszabályok mindenkire ugyanúgy vonatkoznak - nincs kivétel, nincs kiváltság, nincs kiskapu. 

Tesszük azért is, mert szerkesztőségünk is egyre több ilyen eseteket kap panaszként írásban, és egyre többen személyesen is elmondják sérelmüket, mert a lelki békénk miatt ki kell valakinek mondani, panaszkodni magunkat.

Itt az ideje hogy kimondjuk végre nagyobb nyilvánosság előtt is amire eddig csak ráztuk a fejünket, kimondjuk amit eddig csak barátainknak mertünk súgni lelkükre kötve hogy maradjon kettőnk között.

Kimondjuk a kimondhatatlant, hogy felnyissuk "prostituáltjaink" szemét hogy tudjuk amit szerintük nem kellene tudni, vagy mert lehet ők teljesen meg vannak győződve hogy jól csinálják amit csinálnak, mivel nem kapnak ellenkező kritikát.

 

Olyan beszámolókat várunk , legyen akár egy verseny rendezésén, vagy lebonyolításakor tapasztalt szabálytalanság, vagy önző okokból a sorsolás irányítása, vagy sporteseményen történt sportszerűtlenség, a szabályok be nem tartása, vagy mert edzéseken gyermekünk valamiért háttérbe szorul.

Vagy legyen akár a szervezőség vagy rendezőség, vagy az ellenfél velünk szembeni tiszteletlensége, vagy akár egy szervezet, klub, esemény nem a sport értékét néző ténykedése hanem önkéntes „zsebgazdaság” felé irányítása, de lehet bírói, vezetői közreműködés is.

Vagy legyen bármi ami rosszallásunkat fejezi ki a sportban.

Nem a magas szinteken történő események ihlessenek meg bennünket, hanem a velünk, vagy barátainkkal, vagy szemünk előtt megtörtént esetek.

Tegyük ezt viszont a fair play szellemében, nem személyesítve az eseteket, ezzel erkölcsi vagy akár anyagi kárt okozva a „tulajdonosnak”.

Tegyük úgy hogy magukra ismerjenek a történetek által, felnyitva szemüket, hogy magukba tudjanak nézni.

A Sportmegoldások természetesen vállalja hogy az írások tulajdonosainak adatait, az írások származását szigorúan bizalmasan kezeli, semmilyen információt senkinek nem ad ki.

Aki vagy akik felvállalják a történetet és magukat aláírással, ezt kérjük minden esetben felénk jelezni, úgy hogy aláírják a történetet. Ezt lehet teljes névvel, vagy elérhetőséggel, kereszt vagy becenévvel is.

Ha nincs aláírás, szerkesztőségünk a beküldő nevének helyére X-et rak.

 

Bízunk benne hogy akik eddig ránk bízták történetüket, azok másokkal is megosszák.

Bízunk benne hogy a rovatunk nem csak olvasói csemegének fog szolgálni, hanem mindenki veszi is a bátorságot hogy leírja sportbani sérelmeit, akármilyen aprónak és jelentéktelennek is tűnik ( tudjuk hogy minden embernek nagyon sok ilyen van, hát írjuk le ), mert csak így lehetséges az előre lépés, csak úgy, ha nem siklunk el a dolgok felett bízva hogy legközelebb majd biztosan máshogy lesz.

Hölgyeim, Uraim, a rossz hír az, hogy ha nem mondjuk ki, nem fog másként lenni, mert azzal csak még jobban felbiztatjuk a „tulajdonost” hogy minek úgy ha lehet így is.

 

Neked is vannak ilyen történeteid? ( tudjuk hogy igen, és nem is kevés )

Téged is bosszantanak a veled vagy mással történt szabálytalanságok?

Hajlandó vagy ezt vagy ezeket névtelenül, teljes biztonságban másokkal is megosztani?

Ha minden kérdésre IGEN a válasz, kérjük tedd ezt, és kérünk mindenkit a fair play szellemében tegye meg, írja meg történeteit hogy mindenki tudjon okulni és tanulni belőle, hogy a sport, a részvétel, a győzelem megmaradjon annak a fantasztikus, felszabadult és örömteli érzésnek amire hivatott.

 

Az alábbi e-mail címre, vagy a címre kattintva várjuk a történeteket.

 sportmegoldasok@gmail.com

 

Szerkesztőségünk a beküldött cikkeket leírásokat, történeteket változatlanul, cenzúrázatlanul hagyja. Azok valódiságáért, helytállóságáért, esetleges jogi következményeiért semmilyen felelősséget nem vállal.  Mindezekért kizárólag a cikk beküldője vállal felelősséget. A Sportmegoldások felé a leírások, cikkek esetleges hatására senki semmilyen követeléssel nem élhet.

A Sportmegoldások teljesen elhatárolódik a felek közötti vitától, félreértésektől. A leírás beküldő, szerző kilétét harmadik félnek csak és kizárólag az ő beleegyezésével adja ki.

 

Sportmegoldások Team.

 

 

footer
Információ

 

Sportmegoldások.hu  Országos Sport-Információs Site


Weboldal: www.sportmegoldasok.hu  
Mobil: 20/5303-402
E-mail: sportmegoldasok@gmail.com


Vissza a főoldalra

 

footer
Adatbázisok
 

 

footer
Hírlevél

 

 Hírlevelünkre, és a Bevetés a Kis Magyar sportpornográfiába című sorozatunkra főoldalunkon tudsz feliratkozni.

footer
Edzőtábor helyszínkereső
Asztalitenisz                                         Atlétika                                                  Kézilabda                                               Kosárlabda                                            Küzdősportok                                       Röplabda                                               Labdarúgás                                           Tánc                                                        Tollaslabda                                            Vízi sportágak                                      Egyéb sportágak

footer

Copyright © 1994 - 2008  Sportmegoldások.hu  Minden jog fenntartva!

  Fejlesztette: Megoldások Team                                                                                                            Telefon: 0620/5303-402        Email: sportmegoldasok@gmail.com
                                                                                                                                                                                                           SPORTMEGOLDÁSOK.HU