spacerSportmegoldások

  1

  

1

 

 

1
1
header
navigation
Oldal tartalom

Oldalunkon a Modern Táncsportok Magyarországi Szövetsége bemutatkozóját és felhívását olvashatják.

 

Szívesen veszünk       és jelentetünk meg további felhívásokat, bemutatkozókat, tájékoztatókat, versenykiírásokat és beharangozókat mind a klubok, mind a szövetségek részéről.

Érdeklődni és a publikálandó anyagot beküldeni az alábbi email levelezőre kattintva lehet

 

 

 

      Edzőtáboraink

Balaton  Balatonfenyves Balatonszepezd Balatonszárszó      Révfülöp     Balatonszemes

Nyugat Mo           Fadd-Dombori Somogydöröcske      Siklós                   Harkány                Velence                  Velence-liget

Kelet Mo            Bogács              Szarvaskő         Salgótarján  Szigetmonostor         Tokaj

 

footer
Publikációk

 

Klub publikációk

 

   Szövetségi publikációk

 

MTMSZ                                                           

Modern Táncsportok Magyarországi Szövetsége

HUNGARIAN FEDERATION OF MODERN DANCE SPORTS 

A Modern Táncsportok Magyarországi Szövetsége (MTMSz) 2003 év végén 2452. sorszám alatt országos hatáskörrel bejegyzett társadalmi szervezet. Az MTMSz a modern táncsport táncfajtáiban és a művészi táncirányzatok amatőr területén fejtette és fejti ki tevékenységét. 

Az MTMsz versenyrendszere olyan sportjellegű, megalapozott alternatívát kínál a táncos tevékenységek iránt érdeklődőknek, amelyekben más versenyrendszerekhez viszonyítva alacsony költségek mellett, egyértelmű és világos feltételekkel mérhetik össze tudásukat és bővíthetik ismereteiket. Szövetségünk örömmel várja a jogi személyiséggel rendelkező, táncos csoportokat, intézményeket, egyesületeket. Az MTMSz tevékenysége nem irányul más szervezetek ellen, tagjainak más szövetségekkel vagy versenyrendszerekkel való kapcsolatát nem akadályozza. Jelenleg 43 tagszervezete az ország minden részéről 1631 táncost fog össze a mini, a youth, a junior és a felnőtt korosztályban, az új belépők a tavaszi és az őszi versenyévad előtt folyamatosan csatlakoznak szövetségünkhöz. Az MTMSz és a kapcsolódó nemzetközi szövetségek versenyein csak tagszervezeteik versenyzői nevezhetőek. 

Már az első évben is meghatározó szerepet játszott szövetségünk a nemzetközi színtéren: hazánkban rendezhettük az IDF 2. Modern Táncsport VB-jét. A 2004-es sikeres világbajnokság után 2005-re is Győr kapta az International Dance Federation (IDF) Modern Táncsportok Világbajnokságának rendezési jogát, és ismét fantasztikus, nagyszabású Világbajnokságot rendezett. 2006-ban a magyar modern táncsport versenycsapat ismét kiemelkedő sikerrel szerepelt az IDF VB-jén az olaszországi Riminiben. A tapasztalatok alapján 2006 év végén az MTMSZ alapító tagként az azonos feltételekkel működő Modern Táncsportok Nemzetközi Szövet-sége (International Federation of Modern Dance Sports – IFMD) versenyrend-szeréhez csatlakozott. Ennek első EB-jét nagy sikerrel 2007 július elején Győrött, az ez évi VB-t szintén rendkívüli sikerrel június végén Bábolnán rendezték. A VB-re/EB-re a kvalifikáció az MTMSZ Országos Bajnokságán (OB – tavaszi versenyévad) való részvétellel, és ott a megfelelő helyezés elérésével szerezhető meg. Az OB-n és a többi versenyen az MTMSz tagszervezeteinek versenyzői, a bejelentett és versenykártyával rendelkező, szabályosan nevezett versenyszámokkal vehetnek részt. Az MTMSz tagságához csatlakozásról Langó Zoltán szervezeti alelnök a tigers.se@gmail.com E-mail címen ad felvilágosítást. Az éves Modern Táncsport Bajnokság annak kelet- illetve nyugat magyarországi elődöntőiből - innen a döntőbe kategóriánként a legjobb három-három kerül - és a döntőből áll, ahonnan a kategóriánként legjobb három szerez kvalifikációt a VB-re. Kvalifikáció szerezhető még egyéni és duo/páros kategóriákban a nemzetközi ranglista versenyeken (őszi versenyévad). A VB-re a ranglista legjobb két helyezettje juthat ki a ranglistáról szerzett kvalifikáció alapján.

2008-ben szövetségünk versenyzői 278 versenyszámmal szerepeltek a VB-n és 72 kategóriában ünnepelhettünk magyar győzelmet.   

A Modern Táncsportok Magyarországi Szövetségéről és az aktualitásokról részletesebben a www.dancewch.com honlapon olvashatnak.   

Reméljük, tájékoztatónk felkeltette szíves érdeklődésüket és hamarosan együttműködő partnereink között köszönthetjük Önöket – ehhez visszajelzésük után további tájékoztatással szolgálhatunk.

 

 

footer
Információ

 

Sportmegoldások.hu  Országos Sport-Információs Site

Felelős szerkesztő:
 Ughy Zoltán 
Weboldal: www.sportmegoldasok.hu  
Mobil: 20/5303-402
E-mail: sportmegoldasok@gmail.com


Vissza a publikációkhoz

 

footer
Adatbázisok
 

 

footer
Hírlevél

 

 Hírlevelünkre, és a Bevetés a Kis Magyar sportpornográfiába című sorozatunkra főoldalunkon tudsz feliratkozni.

footer
Edzőtábor helyszínkereső
Asztalitenisz                                         Atlétika                                                  Kézilabda                                               Kosárlabda                                            Küzdősportok                                       Röplabda                                               Labdarúgás                                           Tánc                                                        Tollaslabda                                            Vízi sportágak                                      Egyéb sportágak

footer

Copyright © 1994 - 2008  Sportmegoldások.hu  Minden jog fenntartva!

  Fejlesztette: Megoldások Team                                                                                                            Telefon: 0620/5303-402        Email: sportmegoldasok@gmail.com
                                                                                                                                                                                                           SPORTMEGOLDÁSOK.HU