spacerSportmegoldások

  1

  

1

 

 

1
1
header
navigation
Oldal tartalom

Oldalunkon a Marina Training SE tájékoztató felhívását olvashatják.

 

Szívesen veszünk       és jelentetünk meg további felhívásokat, bemutatkozókat, tájékoztatókat, versenykiírásokat és beharangozókat mind a klubok, mind a szövetségek részéről.

Érdeklődni és a publikálandó anyagot beküldeni az alábbi email levelezőre kattintva lehet

 

 

 

 Elintézte már ?

Sportmegoldások - Edzőtáborok

 

footer
Publikációk

 

Klub publikációk

 

   Szövetségi publikációk

 

Marina Training SE Tájékoztatója

A MARINA 18 éve Győr első ilyen csoportjaként kezdett a városban a modern táncok egyre aktuálisabb fajtáival foglalkozni. Módné Czap Marianna szakmai vezetésével azóta sok szép eredménnyel szerzett a városnak hírnevet. 15 éve foglalkozik már a MARINA gyerekekkel és a juniorokkal is. 1997 kiemelkedő eredményei vetették fel, hogy a további fejlődéshez átalakulás szükséges: Így jött létre a EGY ÉVTIZEDE a MARINA Training Sportegyesület. A sikeres egyesület évtizedes jubileumát 2007-ben ünnepeljük. 1998-ban a divattáncok és a fitness területén is az országos élvonalba kerültek a MARINA versenyzői. A versenyekre készülés gondjainak megoldásában a sportegyesületi forma nyújt hathatós segítséget.

Az egyesület szakmai vezetője Módné Czap Marianna, a látványtánc-sport kétszeres mestere, sporttánc szakoktató, nemzetközi pontozóbíró. Az egyesület művészeti tanácsadója Demcsák Ottó, Harangozó-díjas balett-művész.

A szakmai munka eredménye 1998-tól 2000-ig: OB-győzelmek, dobogós helyezések és VB-, valamint EB-helyezések a divattáncok területén, a FIT-KID Diákolimpián és Európa Kupán pedig bajnoki címek, ezüst- és bronzérmes helyezéseink.

2001-ben a Magyar Látványtánc Sportszövetségben értünk el eredményeket. Köztük 3 EB-aranyat, 2 EB-bronzot és egy negyedik helyezést. Az országos döntőn 11 bajnoki címet szereztek versenyzőink. Szakmai vezetőnk  Arany Oklevelet kapott.

A 2002-ben kiemelendő a 17 hazai bajnoki cím, 18 kupagyőzelem, a négy EB- ezüst és két EB- bronz, továbbá 4 kategóriában Szerbia, egyben Ausztria bajnoki címét is elnyertük. Szakmai vezetőnk a látványtánc-sport mestere, egyesületünk pedig az aranykoszorús egyesület kitüntetést kapta.

2003-ban szakmai vezetőnk aranykoszorús mester, egyesületünk az év látványtánc-sport egyesülete címet kapott. Az eredményekből: 19 magyar bajnoki, 15 Magyarország legjobb táncosa cím, huszonkilenc nemzetközi versenygyőzelem, 13 EB-arany, tizenkét EB ezüst és tizenegy bronz csillogott a legszebben.

2004-től a legaktuálisabb irányzatokat versenyeztető Modern Táncsportok Magyarországi Szö-vetsége és az IDF versenyrendszerében bizonyítottak versenyzőink. Kiemelendő a 25 országos bajnoki cím, 18 világbajnoki cím, 11 VB-ezüst és 10 VB-bronz.

2005-ben folytatódott a sikersorozat: 48 kategória magyar bajnoka, 14 VB-arany, 15 VB-ezüst és 8 bronz nyertese a MARINA T.S.E. versenyzője, az egyesület 61 kategória-győzelmet aratott különböző Világkupa-versenyeken.

2006-ban 17 kategória összesített VILÁGKUPA-győzelmét követően 48 kategóriában nyertek versenyzőink az OB döntőjén. A május végi olaszországi VB-n hét győzelmet arattunk, 13 ezüst és 15 bronzérmet szereztek versenyzőink. Nemzetközi versenyzésünket az újonnan alakult, sportszemléletű IFMD versenyrendszerében folytattuk az év második felében és 31 versenygyőzelmet szereztünk. Szakmai vezetőnk koreográfusi nívódíjat kapott.

2007-ben is folytatódtak a sikerek. A Modern Táncsportok Bajnokságán egyesületünk versenyzői négy korosztályban összesen 38 kategóriában állhattak a dobogó legfelső fokára, 52 versenyszámmal vehettek részt a társrendezői közreműködésünkkel sikeres Modern Táncsport Európa Bajnokságán. A győri kontinensbajnokságon 28 Európa-bajnoki címet szereztek a MARINA TSE versenyzői.

Munkánk egyre ismertebbé válik, bár támogatást a fantasztikus eredmények ellenére sem kapott a sikercsapat. Tovább keressük a tevékenységünket felkaroló, fő együttműködő partnerünket, és minden üzleti együttműködést és bármilyen támogatást örömmel fogadunk. A nemzetközi versenyzés költségeinek fedezésére szíves segítségüket és figyelmüket kérjük. Kérjük, együttműködésével segítse Ön is sikeres versenyzőinket! További információk honlapunkon (www.marina.gyor.hu) és személyesen:  

Kovács Győző      06-20-9324676

Barna Attila      06-30-9411387

Szíves figyelmét köszöni a

MARINA Training S.E., Győr

 

footer
Információ

 

Sportmegoldások.hu  Országos Sport-Információs Site

Felelős szerkesztő:
 Ughy Zoltán 
Weboldal: www.sportmegoldasok.hu  
Mobil: 20/5303-402
E-mail: sportmegoldasok@gmail.com


Vissza a publikációkhoz

 

footer
Adatbázisok
 

 

footer
Hírlevél

 

 Hírlevelünkre, és a Bevetés a Kis Magyar sportpornográfiába című sorozatunkra főoldalunkon tudsz feliratkozni.

footer
Edzőtábor helyszínkereső
Asztalitenisz                                         Atlétika                                                  Kézilabda                                               Kosárlabda                                            Küzdősportok                                       Röplabda                                               Labdarúgás                                           Tánc                                                        Tollaslabda                                            Vízi sportágak                                      Egyéb sportágak

footer

Copyright © 1994 - 2008  Sportmegoldások.hu  Minden jog fenntartva!

  Fejlesztette: Megoldások Team                                                                                                            Telefon: 0620/5303-402        Email: sportmegoldasok@gmail.com
                                                                                                                                                                                                           SPORTMEGOLDÁSOK.HU