spacerSportmegoldások

  1

  

1

 

 

1
1
header
navigation
        >>>>>

Sportmegoldások

 

footer
Magunkról
 

1996 óta dolgozunk és ténykedünk a sport világában, immáron sok-sok saját szervezésű táborral versenyekkel a hátunk mögött. Csapatunkat elismert gazdasági és pénzügyi szakemberek, egyben sikeres sportvezetők és edzők alkotják akik főleg az utánpótlás terén értek el nagyszerű sikereket úgy a hazai mint a nemzetközi színtéren.

Célunk a sportolók, az egyesületek és a sportért dolgozók segítése támogatása. Ezen belül is kiemelt szerepet betöltve az utánpótlás, a gyerekek, az utánpótlás edzők. Sajnos nagy dolgokra a sportmegoldások se képes, de mindent megteszünk hogy sok-sok apró segítséggel előremozdítsuk eredményeiket, sportpályafutásukat.

Edzőtáborainkkal ami kiemelt szerepet tölt be a sportolók fejlődésében eredményeiben, nem az a célunk hogy szállásgyűjteményt készítsünk, hanem hogy a rengeteg jó és rossz szolgáltató közül kiválasszuk Önöknek a legjobbakat az igényeik figyelembevételével, és a lehető legszínvonalasabb, gazdaságilag legelérhetőbb táborozási lehetőségeket kínáljunk sportolóiknak sok-sok kialkudott, és általunk szponzorált kedvezményekkel amiket csak a sportmegoldások által edzőtáborozók vehetnek igénybe.

Szeretnénk segítséget nyújtani Önöknek, a sportegyesületeknek, utánpótlás csapatoknak azzal hogy megfelelő helyszínt kínálunk edzőtáboraikhoz, tervezett programjaikhoz. Az ország legmegfelelőbb helyszíneit nem csak összegyűjtve, hanem sportágakra bontva nyújtunk segítséget, kínálunk elképzeléseiknek megfelelő helyszínt  hogy sikeresen feltudjanak készülni a közelgő versenyekre, megmérettetésekre....

Edzőtáborainkat minden profi és amatőr sportegyesületnek, klubnak ajánljuk akik felkészülésüket legyen az akár téli vagy nyári, új helyen, megújult erővel kívánják megtartani.

A Sportmegoldások felkutatja és bemutatja azokat a helyszíneket ahol a felkészülés zavarmentes és minél tökéletesebb lehet. Táboraink  többségét nem csak a nagy múltú, hanem a kis egyesületek is igénybe vehetik, hozzájuk alakítva az árakat és a lehető legszínvonalasabb   szolgáltatást. Személyre szabott táborozási ajánlatunkat kérje elérhetőségeinken, hogy partnereink közül szempontjaiknak, elképzeléseiknek leginkább megfelelő helyszínt tudjuk ajánlani !

 Partnereink mindegyikénél a Sportmegoldások által táborozó csapatok külön  kedvezményekben részesülnek.

 Az egyébként fizetős szolgáltatásokat ingyenesen vehetnek igénybe    

 Több táborunkba pedig még a meghirdetett árnál is olcsóbban táborozhatnak általunk         

 Egyes partnerünket választva pedig még plusz költség-visszatérítést is kaphatnak.  

 Nincsenek rejtett költségek, a leírások a fotók a teljes valóságot tükrözik   

 

További célunk hogy megoldásainkkal, publikációkkal, hasznos információkkal elősegítsük a klubok, vezetőik, sportolók fejlődését, előremenetelét, népszerűsítsük őket.  Információkat nyújtsunk az érdeklődőknek, weboldalunk látogatóinak, segítsük őket a tájékozódásban.

 

Sportmegoldások Team

 

 

footer
Információ

 

Sportmegoldások.hu  Országos Sport-Információs Site

Weboldal: www.sportmegoldasok.hu  
Mobil: 20/5303-402
E-mail: sportmegoldasok@gmail.com


Vissza a főoldalra

 

footer
Adatbázisok
 

 

footer
Hírlevél

 

 Hírlevelünkre, és a Bevetés a Kis Magyar sportpornográfiába című sorozatunkra főoldalunkon tudsz feliratkozni.

footer
Edzőtábor helyszínkereső
Asztalitenisz                                         Atlétika                                                  Kézilabda                                               Kosárlabda                                            Küzdősportok                                       Röplabda                                               Labdarúgás                                           Tánc                                                        Tollaslabda                                            Vízi sportágak                                      Egyéb sportágak

footer

Copyright © 1994 - 2008  Sportmegoldások.hu  Minden jog fenntartva!

  Fejlesztette: Megoldások Team                                                                                                            Telefon: 0620/5303-402        Email: sportmegoldasok@gmail.com
                                                                                                                                                                                                           SPORTMEGOLDÁSOK.HU