spacerSportmegoldások

  1

  

1

 

 

1
1
header
navigation
Kérje ajánlatunkat

 

footer

 

Amennyiben ajánlatainkkal és szolgáltatásainkkal meggyőztük hogy tervezett edzőtábora és programjai szervezése a legjobb és leghozzáértőbb kezekbe kerül, kérjük töltse ki rövid ajánlatkérő lapunkat.

Vagy töltse le egyből a foglalási lapot melyet email-ben visszaküldve azonnal le is foglalhatja a kívánt helyszínt és időpontot.

Ha mégsem győztük volna meg, miért pont mi?

 

EDZŐTÁBOROK

 

Edzőtábor helyszínek sport és táncegyesületeknek

         

  Miért pont mi? (csak néhány érv mellettünk)

Mert szeretnénk ha tökéletesen elégedettek lennének velünk, és jövőre is szeretnénk vendégül látni Önöket. Számunkra is meglepő, de nem minden szolgáltató gondolja így mint mi.

Ennek érdekében pontos és valóságos tájékoztatást kap a szolgáltatásokról, magáról a szállásról. Tudja mire számíthat, mit fog kapni, nem fogja kellemetlen meglepetés érni. Így mindezért bátran vállaljuk a garanciát.

Mert több partnerünknél a szállás és ellátás árából kedvezményt kapnak csoportjaink. Ha nem is sokkal, de az eredeti árnál olcsóbban kapják meg mindazt amit mások teljes áron.

Mert minden partnerünknél plusz külön kedvezményben részesülnek, egyes szolgáltatásokat ingyenesen, vagy nagy kedvezménnyel vehetnek igénybe. Természetesen másoknak mindezek plusz költséggel járnak.

Mert országosan kizárólag csak a Sportmegoldásoknál, a foglaló összegéből visszatérítést kapnak igény esetén.

Mert mindezeken felül megkapják a táborok alap kedvezményét is.

Mert nem közhelyeket mondunk, nem csak ígérünk, azt teljesítjük is maradéktalanul amit bármikor számon kérhetnek tőlünk.

 
  Miért ne mi!
Nem reklámozzuk, nem önajnározzuk magunkat, mert tudjuk más szolgáltatókat ismerve hogy a Sportmegoldások a legjobb megoldás.

Ugye ismerik a reklám erejét! Csillog-villog, egyszer megveszi az ember aztán soha többet. Ezért javasoljuk Önöknek hogy nézzenek szét más, elviekben hasonló szolgáltatók ajánlatai között, sőt vegyék is igénybe szolgáltatásaikat. A legközelebbi edzőtáboruk szervezésénél viszont mosolyogva és örömmel fogjuk fogadni Önöket. A tábor végén pedig ugyan így fognak elbúcsúzni tőlünk.

 

 

footer
Önök kérdezték

 

A miért csak ennyi edzőtábor helyszín kérdésre szeretnénk megadni a választ.

Volt több is, voltak más helyszínek is ajánlatunkban. Nem egy gyűjteményt ajánlunk sok száz jó és rossz lehetőséggel. Nem megoldatlanságot, hanem megoldásokat.

Elveinkhez hűen nem adjuk nevünket olyanhoz ahol igényeiknek megfelelően nem kapják meg mindazt amire számítanak, amit várnak, ami az elvárás egy tökéletes edzőtábor lebonyolításához. Ellenkező esetben kiírhatnánk főcímnek hogy sportmegoldatlanságok.

Csak kettő sztori a sok közül.... Valahol az alföld déli részén edzőtáboroztunk sok gyerekkel. Rendbe volt a szállás, a csarnok, csak mivel első délelőtti edzésünket a gondnok késése miatt egy órával később tudtuk kezdeni, így 13 órakor végeztünk a programmal. Gyors fürdés, átöltözés és indultunk is az étterembe ebédelni. Éppen húzták le a rolót, és közölték velünk hogy 13.30-ig szól a munkaidejük, nagyon sajnálják.

Másik eset egy dél-alföldi nagyvárosban volt ahol országos versennyel kezdődött a felkészülés. Értelem szerűen egyből a csarnokba mentünk ahol 18 órakor fejeződött be az aznapi esemény. Pakoltunk, mentünk a lefoglalt szállásra ahol zárt kapuk fogadtak bennünket. Gyors telefon, és a tulajdonos közölte velünk hogy ő délután 17 óráig várt ránk (lebeszéltük előzőekben hogy 16-20 óra között érkezünk), jelenleg a szüleinél van látogatóba, nagyon sajnálja.

Mindkettő problémát megoldottuk természetesen, de ha megengedik Önöket szeretnénk megkímélni az ilyen és hasonló kellemetlen és bosszantó szituációktól.

 

A célunk az viszont hogy minden olyan helyszínt felvegyünk kínálatunkba melyek tökéletes feltételeket tudnak biztosítani a táborozások során. Az ország összes lehetőségét sajnos mi sem tudtuk ez idáig kipróbálni, így kérnénk az Önök segítségét.

Ha táboroztak olyan helyen mely teljes mértékben megfelelt az elvárásaiknak, és szívesen vissza is mennének oda, kérjük adják meg számunkra a helyszín elérhetőségeit hogy felvehessük velük a kapcsolatot és szerepeltethessük őket kínálatunkban. Ezt az alábbi levelező modulra kattintva tehetik meg. Köszönjük szépen segítségüket.

 

Sportmegoldások.hu  Országos Sport-Információs Site
 
Weboldal: www.sportmegoldasok.hu  
Mobil: 20/5303-402
E-mail: sportmegoldasok@gmail.com


Vissza az edzőtáborokhoz

 

footer
Adatbázisok
 

 

footer
Hírlevél

 

 Hírlevelünkre, és a Bevetés a Kis Magyar sportpornográfiába című sorozatunkra főoldalunkon tudsz feliratkozni.

footer
Edzőtábor helyszínkereső
Asztalitenisz                                         Atlétika                                                  Kézilabda                                               Kosárlabda                                            Küzdősportok                                       Röplabda                                               Labdarúgás                                           Tánc                                                        Tollaslabda                                            Vízi sportágak                                      Egyéb sportágak

footer
     Szolgáltatóknak
 

Várjuk olyan szállásszolgáltatók (táborok, panziók, szállodák...) jelentkezését, akik megfelelő, színvonalas szolgáltatást és otthont tudnak nyújtani edzőtáborok megtartásához kluboknak, sportegyesületeknek.

 

Copyright © 1994 - 2008  Sportmegoldások.hu  Minden jog fenntartva!

  Fejlesztette: Megoldások Team                                                                                                            Telefon: 0620/5303-402        Email: sportmegoldasok@gmail.com
                                                                                                                                                                                                           SPORTMEGOLDÁSOK.HU