spacerSportmegoldások

  1

  

1

 

 

1
1
header
navigation
Edzőtáboraink

>>>>>>

 

footer

Kérje ajánlatunkat

Amennyiben ajánlatainkkal és szolgáltatásainkkal meggyőztük hogy tervezett edzőtábora és programjai szervezése a legjobb és leghozzáértőbb kezekbe kerül, kérjük töltse ki rövid ajánlatkérő lapunkat.

Vagy töltse le egyből a foglalási lapot melyet email-ben visszaküldve azonnal le is foglalhatja a kívánt helyszínt és időpontot.

Ha mégsem győztük volna meg, miért pont mi?

 

EDZŐTÁBOROK

 

Edzőtábor helyszínek sport és táncegyesületeknek

Sportmegoldások - Edzőtáborok, edzőtábor helyszínek  Sportmegoldások - Edzőtáborok, edzőtábor helyszínek  Sportmegoldások - Edzőtáborok  Sportmegoldások - Edzőtáborok  Sportmegoldások - Edzőtáborok

 
 Országszerte kínálunk, ajánlunk megfelelő és színvonalas lehetőséget edzőtáborozásokhoz, sporttáborokhoz tánctáborokhoz mind a téli, mind a nyári időszakban.

Tekintse meg partnereinket. Szolgáltatásunk igénybevétele esetén edzőtáborozásuk semmilyen plusz költséggel nem jár...... viszont a Sportmegoldások által országosan egyedi, büszkén mondhatjuk hogy egyedülálló kedvezményekben részesülhetnek, így szeretnénk segíteni táborozásaikat, szabadidős és csapatépítő programjaik megvalósítását. 

 

Várjuk jelentkezését, érdeklődését elérhetőségeinken !
Kérdőlapunk kitöltésével pedig, igényeik és szempontjaik alapján a legmegfelelőbb edzőtáborhelyszínt tudjuk ajánlani partnereink lehetőségei közül. Ha mégse találna elképzeléseinek megfelelő táborhelyszínt, adja meg igényeit elérhetőségeinken a felkutatjuk a legideálisabbat Önnek.

Foglalási lapunkat ITT tölthetik le.

 

 

footer
Nyilatkozat

 

Minket választva minden helyszínünkön egyedi, országosan egyedülállóEdzőtáborok garanciával kedvezményekben részesülhetnek. Minden partnerünkért és táborhelyszínünkért vállaljuk a garanciát!

Mint Magyarország első, azóta is a legnagyobb és legszínvonalasabb edzőtáborozással foglalkozó vállalkozása, az évek során nagyon sok tapasztalattal gazdagodtunk amik között akadtak jók, de sajnos rosszak is. Saját szervezésű edzőtáboraink során szembesültünk mindazon problémákkal amik teljesen felboríthatják az előre szinte percre pontosan betervezett edzésprogramot aminek maga a felkészülés, a versenyzők és a tábor sikeressége láthatja kárát. Okulva az esetekből, (1996) elindítottuk edzőtábor projektünket, melynek elsődleges célja a tökéletes és zavartalan felkészülés.

Ide kattintva tekintsék meg mit nyújt az edzőtáborozóknak a sportmegoldások.

 

Sportmegoldások.hu  Országos Sport-Információs Site
 
Weboldal: www.sportmegoldasok.hu  
Mobil: 20/5303-402
E-mail: sportmegoldasok@gmail.com


Vissza a főoldalra

Keresőszavak: országos, sport, információ, központ, edzőtáborok, edzőtábor, sporttáborok, táborhelyszínek, tánctábor, sporthírek, sportegyesület adatbázis, sportklub adatbázis, webáruház adatbázis, gyűjtemény, élő eredmények, regisztráció, hírlevél, sporttanulmány, edzőtábor helyszínek, sportági bemutatók, publikációk, szövetségek, pályázatok, sportfórum, sportágak, sportmegoldások, táborozás, táborok, nyári táborok, erdei iskolák, nyaralás, edzések, helyszínek

footer
Adatbázisok
 

 

footer
Hírlevél

 

 Hírlevelünkre, és a Bevetés a Kis Magyar sportpornográfiába című sorozatunkra főoldalunkon tudsz feliratkozni.

footer
Edzőtábor helyszínkereső
Asztalitenisz                                         Atlétika                                                  Kézilabda                                               Kosárlabda                                            Küzdősportok                                       Röplabda                                               Labdarúgás                                           Tánc                                                        Tollaslabda                                            Vízi sportágak                                      Egyéb sportágak

footer
     Klubok - Egyesületek
 
A segítségüket és javaslataikat szeretnénk kérni. Ha táboroztak olyan helyen mely teljes mértékben megfelelt az elvárásaiknak, kérjük adják meg a helyszín elérhetőségeit hogy felvéve velük a kapcsolatot, szerepeltethessük őket ajánlataink között. Köszönjük szépen!

E-mail

 
     Szolgáltatóknak
 

Várjuk olyan szállásszolgáltatók (táborok, panziók, szállodák...) jelentkezését, akik megfelelő, színvonalas szolgáltatást és otthont tudnak nyújtani edzőtáborok megtartásához kluboknak, sportegyesületeknek.

 

Copyright © 1994 - 2008  Sportmegoldások.hu  Minden jog fenntartva!

  Fejlesztette: Megoldások Team                                                                                                            Telefon: 0620/5303-402        Email: sportmegoldasok@gmail.com
                                                                                                                                                                                                           SPORTMEGOLDÁSOK.HU