spacerSportmegoldások

  1

  

1

 

 

1
1
header
navigation
Tiszaföldvár

                                Ha megtetszett táborhelyszín ajánlatunk, ajánlja ismerőseinek is az alábbi gombra kattintva.

 Küldés e-mailben

 

                                A város területe feltehetően már sok ezer év óta árvízmentes, már az újkőkortól kezdve kimutathatók az ember megtelepedésének nyomai.

Az első írásos adat a településről 1467-ből származik. A Thyzafeudwar-ként említett falut és a hozzá tartozó Marthjenőt a dunaföldvári apát birtokolta.
Tiszaföldvár legrégibb része a nevében a török kor emlékét őrző Tabán.

                        

                           INGYENES

 

Sportcsarnok
Tornacsarnok
Füves futballpálya
Rendezvénycsarnok

                        

 

footer

 

Menetrendek

Volán menetrend

Útvonaltervező

MÁV menetrend

 

Edzőtáborok - Tiszaföldvár

 

 
Nyitvatartás: Május 01 - Szeptember 30 Elhelyezés: 2-3-4 ágyas szobákban
Étkezés: Helyben
Edzőtábor: Férőhely: 42 fő

 

 

Az igényes, tökéletes edzési feltételeket INGYENESEN biztosító edzőtábor helyszín..... minden sportágnak

 

Tiszaföldvár, Szolnoktól 20 km-re, a Tiszazug északi kapujában található. Tiszaföldvár a Közép-Tiszavidékhez tartozó Nagykunság Szolnok-Túri-sík kistájegységében lévő kisváros.

A táborunk nyugodt környezetben, közvetlenül az egész évben üzemelő gyógyvizű strand mellett várja kedves vendégeit.

Egy nagyon csendes kulturált település mely szinte minden sportágnak tökéletes edzőtáborozási lehetőséget biztosít a tárgyi, eszközi és létesítményi feltételek megteremtésével.

Terem - labdás sportágak (kézi, kosár, röplabda, tollas..... ) • futball küzdősportok Tánctáborok • Vizes sportágak.....

 

 

Létesítmények

 • Sportcsarnok
 • Tornacsarnok 2x200 m2
 • Füves futballpálya
 • Bitumenes kézilabdapálya
 • Füves terület

 

   

Kedvezmények

 Sportmegoldások plusz

     • INGYENES csarnok, terem és futballpálya használat!
 • Minden 18. fő után egy edző teljes ellátása INGYENES!
  Ingyenes Wifi, internet elérhetőség
2 -től 6 éves korig 50% kedvezmény

 

 

Sportcsarnok: sportpadló aljzattal, • kézilabda kapuk • egy pár mobil kosárpalánk, továbbá ha szükséges további 2 pár mobil kosárpalánk áll rendelkezésre • tornaeszközök - tornaszőnyegek, zsámolyok, szekrények, medicinlabdák.....

Füves futballpálya: nagyon jó minőségű, gondozott, szabvány méretű focipálya, körbe füves futópálya.

Külső sportpálya: szabvány méretű aszfaltos kézilabda pálya. 

Füves terület: gondozott füves terület mely erőnléti edzéseket, küzdősportokat nagyon jól szolgálja.  

Tornacsarnok: kettő db 200 m2-es csarnokot tudunk biztosítani edzésekre. Egyik sportpadló, másik pedig parketta aljzattal. 

 

 

Az edzőtáborozó csoportoknak 3 csomagot állítottunk össze az edzési lehetőségekből, melyek közül az igényeknek megfelelően választhatnak. ( A csomagok 20 főtől érvényesek. Kisebb létszámnál kérje ajánlatunkat.)

A szállások és étkezésen felül az alábbi INGYENES lehetőségeket ajánljuk...

1, Nemzetközi szabvány méretű sportpadlós sportcsarnok használat napi 5 óra ingyenes edzési lehetőséggel. ( tábortól kb. 2.5 km-re )

2, 200m2-es tornacsarnok használat, ahol egy sportpadlós és egy parkettás terem közül is választhatnak, ingyenesen korlátlan idejű használattal. ( A tábortól kb. 200 méterre )

3, Gondozott füves labdarúgó pálya füves futópályával, + szabvány méretű bitumenes kézilabda pályával szintén ingyenesen, korlátlan idejű használattal (A tábortól kb. 150 méterre)

+ Mindegyik csomaghoz biztosítani tudunk a tábortól 10 méterre egy kb 100 m2-es rendezvény termet egyéb foglalkozásokhoz. A csarnok fedett, de nem teljesen zárt. A tetőszerkezet alatt kb. 0.5-1 méter magasságban nyitott, az aljzata beton.

Felszereltsége.... Büfé üzemel benne, darts, billiárd, csocsó.
Kivetítő, komplett disco felszereltség. (hangfalak, erősítő...stb.) Karaoke party.
5 db kis beülős box (4 személyes.)

 

Elhelyezés:
Kőépületben, tetőtéri beépítéssel. Összesen 42 főt tudunk kényelmesen elhelyezni.

Földszint

3 db 4 ágyas szoba
1 db 3 ágyas szoba

Mindegyik szoba mosdóval felszerelt.

Teakonyha - Felszereltsége: hűtő, mikrohullámú sütő, kávéfőző,   kenyérpirító, mosogató, rezsó, evőeszköz, tányérok, poharak.

 

Emelet

6 db 3 ágyas szoba
4 db 2 ágyas szoba

Szintenként közös, külön férfi és női wc, zuhanyzó. 

Étkezés

Helyben, a tábor étkezdéjében, ahol házias ízekkel, nagyon finom és bőséges ételeket szolgálunk fel csoportjainknak. ( Az étkezés, ételek összeállítása előre kérhető, egyeztethető )

 

 

 

Szabadidős lehetőségek

bográcsozás,
• tűzrakási lehetőség,
• szalonnasütés, nyársalás, grillezés

• strandolás, fürdőzés
• túrázások....
....

Zárt, füves udvarunkon bármilyen játék vagy sport űzhető.

 

A földszinten található társalgó, étkező 40 fő befogadására alkalmas, tv, dvd, hűtővel felszerelve. Rossz vagy esős idő esetén menedéket nyújt, és helyet az egyéb foglalkozásoknak, játékoknak, a szabadidő eltöltésének.

Info - Az üdülő szomszédságában lévő strand vize alkáli-kloridos és hidrogén-karbonátos, ezért kiválóan alkalmas az ízületi betegségek, mozgásszervi és nőgyógyászati problémák kezelésére.

 

 

 

 

Tovább a részletes bemutató oldalra >>>

 

 


 

Látnivalók, programlehetőségek helyben és a környéken

 

  • Tiszaföldvári Gyógyvizű Strandfürdő

A létesítményt a Tiszaföldvári Víz- és Csatornamű Kft. üzemelteti. A fürdő 71 °C-os termálvize gyógyhatású.

Feszített víztükrű úszómedencével, babapancsolóval, dögönyöző medencével bővült a létesítmény. Az alkálikloridos, hidrogénkarbonátos termálvíz reumatikus, ízületi betegségeket enyhít.

 

  • Református templom

A város központi részén helyezkedik el. Késő barokk stílusban épült, 1788-ban szentelték fel. Egyhajós építmény, homlokzat előtti galériás toronnyal. A II. József által kiadott türelmi rendelet értelmében bejárata egy mellékútra nyílik, tornya is a főúttól mért legtávolabbi templomoldalra került. Így a templom mintegy „hátat fordít” a főútnak.

 

  • Evangélikus templom

A templomot 1855-ben építették késő klasszicista stílusban. Egyhajós épület, egyenes záródású szentéllyel. A főbejárat előtti magas, oromzatos timpanonnal ellátott portikuszt két sarokpillér és két oszlop tartja. A hajó központi, négyzetes része csehsüveg boltozatú. Az oltár feletti rész, valamint a torony mellett lévő karzat hosszanti dongaboltozattal fedett. Berendezése klasszicista stílusú.

 

  • Katolikus templom

1894-ben emelték Szűz Mária és Szent István tiszteletére a kéttornyú, színes téglás, neoromán-neogótikus stílusban készült templomot. Szentélyében Szűz Máriát, a sekrestyében pedig Keresztelő Szent Jánost ábrázoló ablak van. Az oltárkép Szent Istvánt ábrázolja, amikor a koronát felajánlja Szűz Máriának. A templomban lévő „Szentföldi kiállítás” a Szentföldön tett egyházközségi kirándulások gyűjteményéből áll. A templomkertben épült a lourdesi barlang, ami körül nyíl alakú márványtáblák jelzik a legnagyobb Mária-kegyhelyek irányát és távolságát.

 

  • Római katolikus templom

A homoki részen a Döbrei János úton található római katolikus templomban őrzik a Torinói lepel egyetlen magyarországi másolatát, Dinnyés Lajos alkotását. A 436 x 110 centiméteres vászonra pontosan rávitt mindent, ami az eredetei torinói halotti leplen látható.

 

  • Tiszazugi Földrajzi Múzeum

Hosszú ideig a református templom melletti egykori iskolaépületben működött a Tiszazugi Földrajzi Múzeum. A gyűjtemény létrehozása dr. Varga Lajos gimnáziumi tanár és Szlankó István múzeumigazgató nevéhez fűződik. A múzeum szakgyűjteményének túlnyomó részét a Tiszazug természeti, gazdasági földrajzára, helytörténetére vonatkozó anyag teszi ki: mintegy kétezer természettudományos, ezernyi néprajzi, kétezernél több történeti dokumentációs, kb. tizenkétezer adattári anyag gyűlt össze, s amellett számtalan negatív, dia, könyv, folyóirat és térkép. A múzeum őslénytani gyűjteménye a harmadik legnagyobb Magyarországon. A gyűjtemény kiemelkedő darabja a Tisza medréből 1968-ban kiemelt bödönhajó. A múzeum 2006. évtől a Kossuth L. út 101. szám alatt várja a látogatókat.

 

 

footer
Információ

 

Sportmegoldások.hu  Országos Sport-Információs Site

Foglalási lap  letöltés doc.


Weboldal: www.sportmegoldasok.hu  
Mobil: 20/5303-402
E-mail: sportmegoldasok@gmail.com


Vissza a főoldalra

 

footer
Adatbázisok
 

 

footer
Hírlevél

 

Név: *
Email: *
Lakcím:

 

footer
Edzőtábor helyszínkereső
Asztalitenisz                                         Atlétika                                                  Kézilabda                                               Kosárlabda                                            Küzdősportok                                       Röplabda                                               Labdarúgás                                           Tánc                                                        Tollaslabda                                            Vízi sportágak                                      Egyéb sportágak

footer
     Tiszaföldvári fotók

 

Copyright © 1994 - 2008  sportmegoldasok.hu  Minden jog fenntartva!

  Fejlesztette: Megoldások Team                                                                                                            Telefon: 0620/5303-402        Email: sportmegoldasok@gmail.com
                                                                                                                                                                                                           SPORTMEGOLDÁSOK.HU