spacerSportmegoldások

  1

  

1

 

 

1
1
header
navigation
Szempontjaink

                          >>>>>

 

footer
Edzőtábor válogatási szempontok
 

 

Edzőtábor helyszín ajánlatainkat az alábbi szempontok alapján állítottuk, válogattuk össze.

Edzési feltételek: az adott sportág terem, illetve hely igényének figyelembevételével. Maga a sport célra használt helység aljzata, méretei, a tábor eszközi feltételei, és a megfizethetőség is fontos szerepet tölt be a válogatásnál. A sportpálya vagy terem, csarnok, lehetőleg helyben, vagy a közelben legyen, és minden feltétel adott legyen a sportágak edzéseinek lebonyolításához.

Minden edzőtábor helyszínünk más-más sportágakat tud minőségileg kiszolgálni, így a helyszínkeresőbe az adott sportágaknál csak azon táboraink szerepelnek melyek a szempontok és igények alapján alkalmasak az adott sportág edzőtáborának lebonyolítására.

Szállás ellátás: többféle minőségű és kategóriájú szálláshelyet ajánlunk, de mindegyiknél elsődleges szempont a tisztaság ( ne bogárirtóval és mosógéppel felszerelkezve kelljen érkezni a táborba ). Másik fontos szempont hogy a csapatokkal foglalkozzanak, ha valami hiányosság van azt azonnal pótolják, a kéréseket a lehető leghamarabb teljesítsék, és ami szintén nagyon fontos egy edzőtábornál, az időbeni  pontosság ( ne kelljen semmi miatt felborítani az edzési tervet ).

Önök kérdezték: Miért pont mi, ennyi és pont ezek kérdésre.....Katt IDE!

Sajnos Magyarországon nagyon kevés olyan helyszín van ami mindenkinek és minden szempontból tökéletesen megfelelő. Ahol megvannak a feltételek, többségében viszont olyan horribilis összegeket kérnek ami megfizethetetlen még egy közepes támogatottságú egyesületnek is. Ezzel a Sportmegoldások is tisztába van, de ezzel együtt az általunk ajánlott helyszínekből kihozzuk a legtöbbet hogy az adott sportágak semmiben ne szenvedjenek hiányt.

 

 

footer
Információ

 

Sportmegoldások.hu  Országos Sport-Információs Site

Weboldal: www.sportmegoldasok.hu  
Mobil: 20/5303-402
E-mail: sportmegoldasok@gmail.com


Vissza a főoldalra

 

footer
Adatbázisok
 

 

footer
Hírlevél

 

 Hírlevelünkre, és a Bevetés a Kis Magyar sportpornográfiába című sorozatunkra főoldalunkon tudsz feliratkozni.

footer
Edzőtábor helyszínkereső
Asztalitenisz                                         Atlétika                                                  Kézilabda                                               Kosárlabda                                            Küzdősportok                                       Röplabda                                               Labdarúgás                                           Tánc                                                        Tollaslabda                                            Vízi sportágak                                      Egyéb sportágak

footer

Copyright © 1994 - 2008  Sportmegoldások.hu  Minden jog fenntartva!

  Fejlesztette: Megoldások Team                                                                                                            Telefon: 0620/5303-402        Email: sportmegoldasok@gmail.com
                                                                                                                                                                                                           SPORTMEGOLDÁSOK.HU