spacerSportmegoldások

  1

  

1

 

 

1
1
header
navigation
Kérje ajánlatunkat

 

footer

Amennyiben ajánlatainkkal és szolgáltatásainkkal meggyőztük hogy tervezett edzőtábora és programjai szervezése a legjobb és leghozzáértőbb kezekbe kerül, kérjük töltse ki rövid ajánlatkérő lapunkat.

Vagy töltse le egyből a foglalási lapot melyet email-ben visszaküldve azonnal le is foglalhatja a kívánt helyszínt és időpontot.

Ha mégsem győztük volna meg, kattintson ide >>> miért pont mi?

 

EDZŐTÁBOROK - Ajánlatkérő űrlap

 

Az ajánlatkérő lap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár. Megadja számunkra az igényeket, melyek alapján összeállítjuk ajánlatainkat az adatok figyelembevételével, és a bemutató anyagainkkal együtt eljuttatjuk a megadott email címre.

 
Klub neve:
Kapcsolattartó neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:
Sportág:
Tervezett hónap:
Nap/éjszaka:
Tervezett létszám összesen:
Ebből felnőtt
Gyermek
Edző
Tervezett helyszín:
Minimális létesítmény igények:
Ár, maximum Ft/Fő/éjszaka:
Egyéb kérdések, igények:

Köszönjük érdeklődését

 

footer
Nyilatkozat

 

Minket választva minden helyszínünkön egyedi, országosan egyedülálló kedvezményekben részesülhetnek. Minden partnerünkért és táborhelyszínünkért vállaljuk a garanciát!

Mint Magyarország első, azóta is a legnagyobb és legszínvonalasabb edzőtáborozással foglalkozó vállalkozása, az évek során nagyon sok tapasztalattal gazdagodtunk amik között akadtak jók, de sajnos rosszak is. Saját szervezésű edzőtáboraink során szembesültünk mindazon problémákkal amik teljesen felboríthatják az előre szinte percre pontosan betervezett edzésprogramot aminek maga a felkészülés, a versenyzők és a tábor sikeressége láthatja kárát. Okulva az esetekből, (1996) elindítottuk edzőtábor projektünket, melynek elsődleges célja a tökéletes és zavartalan felkészülés.

*****************

A megadott adatokat a hatályos törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki. A Sportmegoldások se használja fel további értesítők, hírlevelek küldéséhez, erre külön feliratkozó modul szolgál, ahol feliratkozhat hírlevelünkre, bejelentkezhet adatbázisainkba.

 

Sportmegoldások.hu  Országos Sport-Információs Site
 

Weboldal: www.sportmegoldasok.hu  
Mobil: 20/5303-402
E-mail: sportmegoldasok@gmail.com


Vissza a főoldalra

 

                              

 

footer
Adatbázisok
 

 

footer
Hírlevél

 

 Hírlevelünkre, és a Bevetés a Kis Magyar sportpornográfiába című sorozatunkra főoldalunkon tudsz feliratkozni.

footer
Edzőtábor helyszínkereső
Asztalitenisz                                         Atlétika                                                  Kézilabda                                               Kosárlabda                                            Küzdősportok                                       Röplabda                                               Labdarúgás                                           Tánc                                                        Tollaslabda                                            Vízi sportágak                                      Egyéb sportágak

footer
     Klubok - Egyesületek
 
A segítségüket és javaslataikat szeretnénk kérni. Ha táboroztak olyan helyen mely teljes mértékben megfelelt az elvárásaiknak, kéjük adják meg a helyszín elérhetőségeit hogy felvéve velük a kapcsolatot, szerepeltethessük őket ajánlataink között. Köszönjük szépen!

E-mail

 
     Szolgáltatóknak
 

Várjuk olyan szállásszolgáltatók (táborok, panziók, szállodák...) jelentkezését, akik megfelelő, színvonalas szolgáltatást és otthont tudnak nyújtani edzőtáborok megtartásához kluboknak, sportegyesületeknek.

 

Copyright © 1994 - 2008  Sportmegoldások.hu  Minden jog fenntartva!

  Fejlesztette: Megoldások Team                                                                                                            Telefon: 0620/5303-402        Email: sportmegoldasok@gmail.com
                                                                                                                                                                                                           SPORTMEGOLDÁSOK.HU