spacerSportmegoldások

  1

  

1

 

 

1
1
header
navigation
Adatvédelem

Minden jog fenntartva!

 

footer
Adatvédelem
 

Szerzői jogi nyilatkozat.

A www.sportmegoldasok.hu honlapon található tartalom a Kiadó szellemi tulajdona. Kizárólag saját ötletekből fakadó, saját tartalommal rendelkezik.

A Kiadó fenntart minden, beleértve az elméleti ötleteket, megvalósításokat is, a portál bármely részeinek bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A portálhoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy video anyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program, elméleti és a portálon megvalósított ötletek, a portál jellege, kialakítása, stb.) feldolgozása, másolása, részmásolása és értékesítése. A portál tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A Kiadó portálja teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát, vagy annak részeit ( még ötleti síkon is ) tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Kiadó követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A portálról mindennemű tartalmat átvenni csak és kizárólag a Sportmegoldasok Team, és annak anyaszervezete, tulajdonosai írásos beleegyezésével lehet az előzetesen kialkudott feltételek betartásával.

A kiadó az ügyfelei személyére, adataira, vagyoni helyzetére, üzleti tevékenységére, gazdálkodására, tulajdonosi, üzleti kapcsolataira vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt, megoldást üzleti titokként kezel.
A kiadó az Interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére. Csak és kizárólag azok az adatok kerülnek megjelentetésre melyeket írásban, vagy a regisztráció során szerkesztőségünkhöz eljuttattak, és a regisztrációval hozzájárultak a közléséhez. Lásd. adatbázis.

A sportmegoldások.hu név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag a Sportmegoldások Team előzetes és írásos hozzájárulásával lehetséges.

A sportmegoldások.hu hírleveleinek tartalma is szerzői jogvédelem alatt áll. Bármely részeinek bármilyen módszerrel, technikával történő másolása és terjesztése tilos. Csak és kizárólag azon partnereinknek szól névre szólóan akik előzőekben feliratkoztak a hírlevél szolgáltatásra. A tartalom mindennemű közlése, továbbküldése, megváltoztatása tilos.

A www.sportmegoldasok.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

 

footer
Információ

 

Sportmegoldások.hu  Országos Sport-Információs Site

Weboldal: www.sportmegoldasok.hu  
Mobil: 20/5303-402
E-mail: sportmegoldasok@gmail.com


Vissza a főoldalra

 

footer
Adatbázisok
 

 

footer
Hírlevél

 

 Hírlevelünkre, és a Bevetés a Kis Magyar sportpornográfiába című sorozatunkra főoldalunkon tudsz feliratkozni.

footer
Edzőtábor helyszínkereső
Asztalitenisz                                         Atlétika                                                  Kézilabda                                               Kosárlabda                                            Küzdősportok                                       Röplabda                                               Labdarúgás                                           Tánc                                                        Tollaslabda                                            Vízi sportágak                                      Egyéb sportágak

footer

Copyright © 1994 - 2008  Sportmegoldások.hu  Minden jog fenntartva!

  Fejlesztette: Megoldások Team                                                                                                            Telefon: 0620/5303-402        Email: sportmegoldasok@gmail.com
                                                                                                                                                                                                           SPORTMEGOLDÁSOK.HU